Isännnöitsijäksi Hämeenlinnaan

Yleinen

Haemme REIM Hämeenlinnaan palveluhenkistä ja ennakkoluulotonta isännöitsijää vahvojen ammattilaisten joukkoon. Arvostamme innostuneisuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä ja ahkeraa työskentelyotetta, paineensieto- ja organisointikykyä, neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä ja -halua. Isännöintialan koulutus sekä tuntemus taloyhtiömaailmasta katsotaan eduksi.

Tarjoamme vakaan ja turvallisen työpaikan, johon suhdanteiden vaikutus on vähäinen. Käytössämme on erittäin hyvät työkalut ja digitaaliset alustat isännöintityön avuksi. Työskentelytilat ovat mainiot ja sijaitsevat aivan Hämeenlinnan keskustassa. Työntekijöille tarjotaan myös kattava työterveyshuolto sekä tuetaan liikunta- ja kulttuuriharrastuksia.

Lisätietoja toimitusjohtaja Jarmo Luukkanen, puh. 020 7441721, sähköposti jarmo.luukkanen@reim.fi.
Vapaamuotoisot hakemukset palkkatoiveineen tulee lähettää sähköpostilla 31.3.2021 mennessä.
Liitä hakemukseen lyhyt kuvaus itsestäsi sekä cv.

Hakemuksia käsitellään heti saapumisien mukaan.

REIM Hämeenlinna Oy kuuluu REIM Group Oy:öön, joka on suomalainen yksityisomisteinen valtakunnallisesti toimiva asiakaspalveluhenkinen isännöinti- ja kiinteistövälityskonserni. REIM Group Oy toimii 15 paikkakunnalla ja työllistää noin 200 kiinteistöalan ammattilaista.