Vuoden reimiläinen uskaltaa kysyä

Yleinen

Isännöitsijä Sari Mecklin on valittu vuoden reimiläiseksi. Valinnan teki henkilökunnan esitysten perusteella REIMin konsernihallitus. Valinta julkistettiin REIMin henkilöstöpäivillä Oulussa 26. elokuuta.

”Hän on aina aurinkoinen oma itsensä. Hän hoitaa työnsä tarmokkaasti ja huolellisesti. Hän haluaa oppia lisää ja auttaa muita. Hän uskaltaa tarpeen tullen kysyä”, Meckliniä luonnehdittiin valinnan perusteluissa.

Mecklin on hieman hämmentynyt kehuista.

”Asiakkaan kanssa yritän aina olla vahvasti läsnä, oli hänen asiansa mikä tahansa. Vaikka minulla olisi kiire, yritän kuunnella ja ymmärtää. Isännöitsijälle tulevat asiathan ovat asiakkaalle tärkeitä”, Mecklin sanoo.

Positiivisuus tulee häneltä luonnostaan.

”Kaikki ihmiset ovat omanlaisiaan ja erilaisia. Minusta ihmisen pitää olla muiden seurassa aito. Itseään ei tarvitse eikä pidäkään yrittää muuttaa.”

Mecklin on aloittanut työt REIM Tampereella reilut viisi vuotta sitten, ensin kiinteistösihteerinä ja on nyt toiminut yli vuoden isännöitsijänä.

Asiakkaiden kanssa asiat ovat sujuneet hyvin myönteisesti. Ihanat hallitusten jäsenet ovat ottaneet minut hyvin vastaan. Yksi asiakas sanoikin, että nuori nainen tuo piristystä isännöintiin. Mutta eihän tämäkään ammatti ole sukupuolesta kiinni”, Mecklin sanoo.

Hänen mielestään tärkeää on palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin. Joskus tulee eteen asioita, joita ei välttämättä osaa, mutta silloin voi – ja pitääkin – kysyä apua ja neuvoja työkavereilta. Ja jos joku tulee kysymään, apua pitää myös antaa.

Lue Mecklinin aiempi haastattelu tästä.