REIM Jyväskylä Oy

Valitse toimipiste

Yhteystiedot

Isännöinti Jyväskylä

Tervetuloa vierailemaan REIM Jyväskylä Oy:n nettisivuilla, Jyväskylän alueen arvostettuun isännöintitoimistoon. Olemme yksityinen, riippumaton ja paikallinen isännöintitoimisto, joka tarjoaa laadukkaita ja nykyaikaisia isännöintipalveluja asiakkaillemme.

Ammattitaitoinen ja päivitetty henkilökunta

Ammattitaitomme on vahvaa ja ylläpidämme sitä jatkuvalla kouluttamisella. Kaikki henkilökuntamme osallistuvat säännöllisesti koulutuksiin, jotta pysymme ajan tasalla alan uusimmista käytännöistä ja säädöksistä. Tämä takaa, että voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja osaamista.

Monipuoliset ja kattavat isännöintipalvelut

REIM Jyväskylä Oy tarjoaa monipuolisia isännöintipalveluja, jotka kattavat kaikki taloyhtiön tarpeet. Hoidamme hallinnollisen- ja teknisen isännöinnin, taloushallinnon sekä asiakaspalvelun. Pyrimme huolehtimaan taloyhtiön arjen sujuvuudesta ja varmistamaan, että kiinteistön tekniikka toimii moitteettomasti. Lisäksi ennakoiva huolto ja korjaustoimenpiteet auttavat säilyttämään kiinteistön arvon pitkällä aikavälillä.

Digitaaliset palvelut ja osallistumismahdollisuudet

REIM Jyväskylä Oy tarjoaa asiakkailleen modernit ja kätevät digitaaliset palvelut. Rmappi-sovelluksen avulla taloyhtiöllä on helppo ja nopea asiointikanava, joka mahdollistaa tiedonjakamisen ja ilmoitusten tekemisen vaivattomasti. Lisäksi tarjoamme digitaalisen osallistumismahdollisuuden hallituksen- ja yhtiökokouksiin, joka helpottaa osakkaiden ja asukkaiden aktiivista osallistumista päätöksentekoon.

Luota kokeneeseen ja luotettavaan isännöintikumppaniin Jyväskylässä. Ota yhteyttä REIM Jyväskylä Oy:hyn ja pyydä tarjous isännöintipalveluistamme. Huolehdimme taloyhtiönne parhaasta mahdollisesta hallinnasta ja arjen sujuvuudesta.

Täällä sijaitsemme

Ajankohtaista

REIM Jyväskylä Oy:n kesäaukioloajat

22.5.2024
REIM Jyväskylä Oy:n toimiston aukioloajat ajalle 1.6 – 31.8.2024MA-PE     klo 9.00 – 14.00 Sovittaessa olemme...

REIM Jyväskylä Oy suljettuna 9. ja 10.5.2024

3.5.2024
REIM Jyväskylän toimisto on suljettuna helatorstain 9.5.2024 sekä perjantain 10.5.2024. Toimistomme on kyseisinä päivinä kokonaan...

REIM Jyväskylä Oy:n toimisto suljetaan 15.3.2024 klo 14

12.3.2024
REIM Jyväskylä Oy:n toimisto suljetaan perjantaina 15.3.2024 poikkeuksellisesti jo kello 14. Palvelemme normaalisti maanantaista 18.3. alkaen:...

REIM Jyväskylä Oy:n joulun aukioloajat

20.12.2023
REIM Jyväskylän toimiston väki lähtee joulun viettoon perjantaina 22.12.2023, jolloin suljemme toimiston poikkeuksellisesti klo 14....

Henkilöstö

Ensisijaisesti pyydämme teitä ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 0207 438 540 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu.jyvaskyla@reim.fi.

Pia Määttä

Toimitusjohtaja

i

Jari Uusitalo

Isännöitsijä

i

Minna Enkenberg

Toimistoisännöitsijä

i

Antti Kinnunen

Isännöitsijä

i

Olli Metsäpelto

Isännöitsijä

i

Mika Määttä

Isännöitsijä

i

Moona Paavola

Isännöitsijä

i

Arto Pollari

Isännöitsijä

i

Mervi Hautanen

Isännöitsijä

i

Hanna Ahonen

Kirjanpitäjä

i

Hanna Minkkilä

kirjanpitäjä

i

Tiina Kärkkäinen

Kirjanpitäjä

i

Hanna Lahtinen

Kiinteistösihteeri

i

Marke Tuomikoski

Kiinteistösihteeri

i

Anu Halunen

harjoittelija

i