REIM Jyväskylä Oy

Valitse toimipiste

Yhteystiedot

Isännöinti Jyväskylä

Tervetuloa vierailemaan REIM Jyväskylä Oy:n nettisivuilla, Jyväskylän alueen arvostettuun isännöintitoimistoon. Olemme yksityinen, riippumaton ja paikallinen isännöintitoimisto, joka tarjoaa laadukkaita ja nykyaikaisia isännöintipalveluja asiakkaillemme.

Ammattitaitoinen ja päivitetty henkilökunta

Ammattitaitomme on vahvaa ja ylläpidämme sitä jatkuvalla kouluttamisella. Kaikki henkilökuntamme osallistuvat säännöllisesti koulutuksiin, jotta pysymme ajan tasalla alan uusimmista käytännöistä ja säädöksistä. Tämä takaa, että voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja osaamista.

Monipuoliset ja kattavat isännöintipalvelut

REIM Jyväskylä Oy tarjoaa monipuolisia isännöintipalveluja, jotka kattavat kaikki taloyhtiön tarpeet. Hoidamme hallinnollisen- ja teknisen isännöinnin, taloushallinnon sekä asiakaspalvelun. Pyrimme huolehtimaan taloyhtiön arjen sujuvuudesta ja varmistamaan, että kiinteistön tekniikka toimii moitteettomasti. Lisäksi ennakoiva huolto ja korjaustoimenpiteet auttavat säilyttämään kiinteistön arvon pitkällä aikavälillä.

Digitaaliset palvelut ja osallistumismahdollisuudet

REIM Jyväskylä Oy tarjoaa asiakkailleen modernit ja kätevät digitaaliset palvelut. Rmappi-sovelluksen avulla taloyhtiöllä on helppo ja nopea asiointikanava, joka mahdollistaa tiedonjakamisen ja ilmoitusten tekemisen vaivattomasti. Lisäksi tarjoamme digitaalisen osallistumismahdollisuuden hallituksen- ja yhtiökokouksiin, joka helpottaa osakkaiden ja asukkaiden aktiivista osallistumista päätöksentekoon.

Luota kokeneeseen ja luotettavaan isännöintikumppaniin Jyväskylässä. Ota yhteyttä REIM Jyväskylä Oy:hyn ja pyydä tarjous isännöintipalveluistamme. Huolehdimme taloyhtiönne parhaasta mahdollisesta hallinnasta ja arjen sujuvuudesta.

Täällä sijaitsemme

Ajankohtaista

REIM Jyväskylä Oy suljetaan perjantaina 6.10.2023 jo klo 12

26.9.2023
REIM Jyväskylän toimisto suljetaan perjantaina 6.10.2023 poikkeuksellisesti jo kello 12. Tällöin myöskin puhelinvaihde sekä...

REIM Jyväskylä Oy:n toimisto 20.9.2023 suljettuna klo 9-12

18.9.2023
REIM Jyväskylän toimisto aukeaa keskiviikkona 20.9.2023 koulutuksen vuoksi poikkeuksellisesti vasta klo 12. Myös puhelinvaihde...

REIM Jyväskylän toimisto suljettuna 31.8. sekä 1.9.2023

24.8.2023
REIM Jyväskylän toimisto suljetaan torstaina 31.8.2023 jo kello 12. Perjantain 1.9.2023 olemme kokonaan suljettuna...

REIM Jyväskylä Oy:n toimiston aukioloajat ajalle 1.6 – 31.8.2023

25.5.2023
REIM Jyväskylä Oy:n toimiston aukioloajat ajalle 1.6 – 31.8.2023 MA-TO     klo 9.00 – 16.00PE ...

Henkilöstö

Ensisijaisesti pyydämme teitä ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 0207 438 540 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu.jyvaskyla@reim.fi.

Pia Määttä

Toimitusjohtaja

i

Jari Uusitalo

Isännöitsijä

i

Minna Enkenberg

Toimistoisännöitsijä

i

Antti Kinnunen

Isännöitsijä

i

Olli Metsäpelto

Isännöitsijä

i

Mika Määttä

Isännöitsijä

i

Moona Paavola

Isännöitsijä

i

Arto Pollari

Isännöitsijä

i

Mervi Hautanen

Isännöitsijä

i

Hanna Ahonen

Kirjanpitäjä

i

Hanna Minkkilä

kirjanpitäjä

i

Tiina Kärkkäinen

Kirjanpitäjä

i

Tuomo Niiranen

tekninen asiantuntija

i

Hanna Lahtinen

Kiinteistösihteeri

i

Marke Tuomikoski

Kiinteistösihteeri

i