REIM Mikkeli Oy

Valitse toimipiste

Yhteystiedot

Isännöinti Mikkeli

Tervetuloa REIM isännöinti Mikkeliin, yksityiseen ja riippumattomaan ISA-auktorisoituun isännöintitoimistoon. Olemme paikallinen ja aito mikkeliläinen yritys, joka tarjoaa asiakkaillemme kattavat isännöintipalvelut saman katon alta.

Kaikki tarvitsemasi palvelut yhdellä luotettavalla toimijalla

REIM isännöinti Mikkeli on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen kaikki tarvittavat isännöintipalvelut. Oli kyseessä sitten isännöinti, kirjanpito ja taloushallinto, tekninen isännöinti tai asiantunteva asiakaspalvelu, voit luottaa meihin hoitamaan tehtävät ammattitaidolla ja tehokkaasti.

Arjen sujuvuutta ja kiinteistön arvon säilyttämistä

Meille isännöinti Mikkeli merkitsee ennen kaikkea arjen sujuvuudesta huolehtimista ja kiinteistön arvon säilyttämistä. Panostamme jokaiseen yksityiskohtaan ja teemme parhaamme varmistaaksemme, että taloyhtiösi toimii moitteettomasti ja asukkaasi viihtyvät.

Digitaaliset palvelut helpottamaan arkeasi

REIM isännöinti Mikkeli on moderni ja ajan hermolla oleva isännöintitoimisto, joka kehittää jatkuvasti myös digitaalisia palveluitaan. Tavoitteenamme on helpottaa asiakkaidemme arkea tarjoamalla heille mahdollisuus hallinnoida isännöintiasioita helposti ja kätevästi. Digitaaliset palvelumme mahdollistavat isännöintipalveluiden saamisen suoraan taloyhtiön jokaisen asukkaan taskuun.

Henkilökuntamme ammattitaito on meille tärkeää, ja siksi pidämme sen ajan tasalla jatkuvalla koulutuksella. Voit luottaa siihen, että REIM isännöinti Mikkeli tarjoaa sinulle aina nykyaikaiset isännöintipalvelut laadukkaasti ja luotettavasti.

Täällä sijaitsemme

Ajankohtaista

REIM Mikkelin kesän aukioloajat

3.6.2024
REIM Mikkeli Oy:n toimiston ja asiakaspalvelun aukioloajat ajalle 3.6 – 31.8.2024, MA-PE klo 9.00 –...

Viikon 19 aukioloajat

7.5.2024
Viikon 19 poikkeusaikataulut: Toimistomme on suljettu 9.-10.5.2024, palvelemme teitä normaalisti jälleen maanantaina 13.5.2024. Hyvää helatorstaita...

Vapun aukioloajat 2024

25.4.2024
Vappuaattona 30.4.2024 suljemme klo 13.00, keskiviikon 1.5.2024 toimistomme on suljettu. Iloista vappua!

Pääsiäisen aukioloajat

25.3.2024
Kiirastorstaina 28.3.2024 suljemme klo 13.00, pe 29.3. – ma 1.4.2024 toimistomme on suljettu. Aurinkoista pääsiäisen...

Henkilöstö

Ensisijaisesti pyydämme teitä ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 0207 438 560 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu.mikkeli@reim.fi.

Teemu Laurikainen

Toimitusjohtaja

i

Asko Laukkanen

Isännöitsijä

i

Jukka-Pekka Heikkinen

Isännöitsijä

i

Janne Suhonen

Isännöitsijä

i

Riikka Pekurinen

Kirjanpitäjä

i

Niina Siltanen

Kirjanpitäjä

i

Julia Nupponen

isännöitsijäharjoittelija

i

Mikkeli Vierailija

harjoittelija

i