REIM Pääkaupunkiseutu Oy

Valitse toimipiste

Yhteystiedot

Isännöinti Helsinki, Espoo, Vantaa

Isännöintitoimistomme

REIM Pääkaupunkiseutu Oy on nykyaikainen isännöintitoimisto Vantaan Kaivokselassa.  Toimialueenamme ovat Vantaa, Helsinki, Espoo ja Nurmijärvi (Klaukkala). Isännöitsijätoimistomme on toiminut Vantaan Kaivokselassa jo yli 40 vuoden ajan. Hoidamme asiakasyhtiöidemme isännöintiä ja edunvalvontaa osakkaiden parhaaksi ja kiinteistön arvon säilyttämiseksi. Isännöimme kerrostaloja, rivitaloja sekä liikekiinteistöjä. Meille isännöinti on asiakkaan arjen sujuvuudesta huolehtimista.

Isännöintipalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista, läpinäkyvää ja nykyaikaista isännöintiä. Kiinteistöjen elinkaarihallinta, talouden hoito ja korjausrakentaminen, aina pienistä vesivahinkokorjauksista suuriin saneeraushankkeisiin, kuten mm. putkiremontti tai julkisivuremontti, hoituvat kanssamme.  Isännöintipalvelustamme löytyvät hallinnollinen isännöinti, tekninen isännöinti, kiinteistön kirjanpito sekä asiakaspalvelu. Työntekijöidemme ammattitaitoa pidämme yllä jatkuvalla alan koulutuksella.

Nykyaikaista isännöintiä

Isännöintitoimistomme käytössä ovat alan parhaat ohjelmistot ja asiakkaillemme tarjoamme nykyaikaiset sähköiset palvelut / taloyhtiösivut. Sähköinen palvelumme Rmappi, avaa ovet taloyhtiön tiedostohallintaan, ilmoituksiin sekä muihin palveluihin ajasta ja paikasta riippumatta, niin asukkaalle, osakkaalle kuin hallituksen jäsenellekin. Palvelussa voit tarkastaa mm. yhtiövastike tilanteesi, tutustua kiinteistösi sähköiseen pelastussuunnitelmaan, selailla pöytäkirjoja, tarkastella reaaliajassa vahinkotapahtumia, syventyä yhtiön talouteen, tehdä erilaisia ilmoituksia ja tilauksia mm. muutostyöilmoitus, muuttoilmoitus, isännöitsijäntodistuksen tilaus ym.

Vastuullinen isännöintitoimisto

Noudatamme isännöintisopimuksissamme isännöinnin yleisiä sopimusehtoja sekä alan eettisiä ohjeita, toimistollamme on ISA-auktorisoitu ja kuulumme Luotettava kumppani -palveluun. Yrityksellämme on myös avainlippu merkintä. Pyrimme aktiivisesti vähentämään paperin määrää omassa ja asiakkaidemme arjessa sähköisten palveluiden ja työkalujen avulla.

Täällä sijaitsemme

Tätä asiakkaamme sanovat meistä

”Aloitimme yhteistyön REIM Oy:n kanssa kesän alussa. Kaikki on sujunut hyvin, suorastaan loistavasti. Olemme pieni taloyhtiö, jonka isännöinti on hoidettu tähän saakka omatoimisesti. Nyt ymmärrämme mitä ammatti-isännöinti merkitsee. Se on taloyhtiön ja asukkaiden etu. Hyvä isännöinti on osa asumisturvallisuutta.”

Jussi Särkelä

As. Oy Kotoruskon hallituksen puheenjohtaja

Kaupunginvaltuutettu

”Oma kokemukseni Reimin isännöinnistä on ennen kaikkea positiivinen. Isännöinti ja projektit hoidetaan asiantuntevasti ja luotettavasti, asiakasta kuunnellen.”

Mikko Sippola

As Oy Vantaan Rajatorpanpuisto, hallituksen jäsen

’REIM isännöintipalvelut ovat toimineet taloyhtiössämme hyvin. Hoidettavat asiat on tehty sovitusti ja ylimääräisiin tehtäviin on reagoitu nopeasti ja tehokkaasti. Vaihdoimme tähän yhtiöön pari vuotta sitten ja olemme olleet tyytyväisiä palvelun laatuun. Taloyhtiömme asioita hoitaa kahden hengen tiimi ja perustuen näiden henkilöiden moitteettomaan työpanokseen uskallan suositella REIM isännöntipalveluita myös muille taloyhtiöille.’

Antti Jussila

As Oy Vantaan Punakoivu

Ajankohtaista

Toimistomme suljetaan torstaina 20.6. kello 14.00

17.6.2024
REIM Pääkaupunkiseutu Oy:n Vantaan toimipiste suljetaan torstaina 20.6. kello 14.00.Palvelemme seuraavan kerran maanantaina 24.6. kello...

REIM Pääkaupunkiseutu Oy:n asiakaspalvelun kesäaukioloajat 4.6.-29.8.2024

29.5.2024
Asiakaspalvelu on avoinna ma-pe kello 9.00-15.00, aattopäivinä kello 9.00-14.00. Puhelinpalvelu on avoinna ma-to kello 9.00-15.00...

Poikkeus aukioloaikoihin perjantaina 31.5. ja maanantaina 3.6.

29.5.2024
Toimistomme on suljettu perjantaina 31.5.2024. Maanantaina 3.6.2024 asiakaspalvelu on avoinna kello 8.30-13.00 ja puhelinpalvelu on...

Asiakas- ja puhelinpalvelumme suljetaan keskiviikkona 8.5.2024 kello 14:00

7.5.2024
Asiakas- ja puhelinpalvelumme suljetaan keskiviikkona 8.5.2024 kello 14:00.Palvelemme teitä jälleen perjantaina 10.5.2024. Hyvää helatorstaita!

Henkilöstö

Ensisijaisesti pyydämme teitä ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 530 8620 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu.paakaupunkiseutu@reim.fi.

Henry Oinonen

toimitusjohtaja

i

Tiina-Maaria Päivinen

varatoimitusjohtaja

i

Katri Toivonen

isännöitsijä

i

Aimo Saarinen

isännöitsijä

i

Mari Lahti

isännöitsijä

i

Kimmo Paasikoski

isännöitsijä

i

Mari Vuori-Soisalo

isännöitsijä

i

Eliisa Häkli

isännöitsijä

i

Merja Laitala

isännöitsijä

i

Timo Hautala

isännöitsijä

i

Antti Vekkeli

isännöitsijä

i

Ennio Zuccaro

isännöitsijä

i

Perttu Peltomäki

kirjanpitäjä

i

Kirsi Ojala

kirjanpitäjä

i

Jaana Rokk

kirjanpitäjä

i

Satu Tuoriniemi

kirjanpitäjä

i

Birgit Mathews

kirjanpitäjä

i

Heidi Aaltonen

tekninen asiantuntija

i

Teemu Toikkanen

tekninen asiantuntija

i

Atte Honkala

tekninen asiantuntija

i

Maarit Merenhopea

Kiinteistösihteeri

i

Jenni Karppinen

kiinteistösihteeri

i

Pia Hippi

kiinteistösihteeri

i

Matti Malinen

isännöitsijäharjoittelija

i

Santeri Paananen

isännöitsijäharjoittelija

i

Sami Virtakoski

tekninenharjoittelija

i