Mikä on isännöitsijän rooli taloyhtiössä?

Yleinen

Isännöitsijä on avainhenkilö asunto-osakeyhtiön hallinnossa ja toiminnassa. Hän vastaa monista käytännön tehtävistä, jotka ovat elintärkeitä taloyhtiön sujuvalle arjelle. Isännöitsijän tehtäviin kuuluu muun muassa taloyhtiön hallinnollisten asioiden hoitaminen, kiinteistön ylläpidon ja kunnossapidon suunnittelu sekä talouden seuranta ja budjetointi.

REIM Isännöinti tarjoaa ammattitaitoista isännöintipalvelua, joka kattaa kaikki nämä alueet. Meidän kauttamme saatte isännöitsijän, joka on taloyhtiönne luotettava yhteistyökumppani. Isännöitsijämme pitävät huolen siitä, että asukkaiden arki sujuu mahdollisimman hyvin ja että taloyhtiön arvo säilyy tai jopa kasvaa tulevaisuudessa.

Isännöitsijän tehtävät ja vastuut

Isännöitsijän vastuulla on taloyhtiön päivittäisen toiminnan varmistaminen. Hän huolehtii siitä, että kiinteistön tekniset järjestelmät toimivat moitteettomasti ja että kiinteistön huolto ja siivous suoritetaan asianmukaisesti. Lisäksi isännöitsijä valvoo taloyhtiön taloutta, laatii tilinpäätöksiä ja budjetteja sekä vastaa rahoitus- ja vakuutusasioiden hoidosta.

REIM Isännöinti ymmärtää, että jokainen taloyhtiö on ainutlaatuinen, isännöitsijämme ovat koulutettuja ja päteviä ammattilaisia, jotka ovat ajan tasalla lainsäädännön muutoksista ja parhaista käytännöistä.

Kiinteistön ylläpito ja kunnossapito

Isännöitsijä vastaa myös kiinteistön ylläpidosta ja kunnossapidosta. Tämä tarkoittaa sitä, että hän organisoi ja valvoo korjaushankkeita, huolehtii määräaikaistarkastuksista ja varmistaa, että kiinteistö täyttää kaikki turvallisuusmääräykset. Isännöitsijän tehtävä on myös tunnistaa tarvittavat korjaustoimenpiteet ajoissa, jotta vältytään suuremmilta vahingoilta ja kustannuksilta.

REIM Isännöinti käyttää hyväkseen nykyaikaista teknologiaa ja järjestelmiä, jotka mahdollistavat tehokkaan kiinteistönhoidon. Meidän isännöitsijämme työskentelevät tiiviissä yhteistyössä luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta taloyhtiönne kiinteistö pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Taloyhtiön hallinnon tukeminen

Isännöitsijä toimii myös taloyhtiön hallituksen tukena. Hän valmistelee kokousasiakirjat, kuten esityslistat ja pöytäkirjat, ja osallistuu hallituksen kokouksiin asiantuntijana. Isännöitsijä neuvoo hallitusta päätöksenteossa ja auttaa strategisten tavoitteiden asettamisessa.

REIM Isännöinti pitää tärkeänä avointa viestintää ja läpinäkyvyyttä. Meidän isännöitsijämme varmistavat, että taloyhtiön asukkaat ja osakkaat ovat aina ajan tasalla taloyhtiön asioista ja tulevista päätöksistä. Tämä edistää yhteisöllisyyttä ja asukkaiden tyytyväisyyttä.