Vahvaa asiantuntijuutta taloyhtiösi parhaaksi

Tarjoamme taloyhtiösi parhaaksi monipuolisen ammattilaisten joukon. Isännöitsijöidemme tärkein tehtävä on auttaa pitämään kiinteistösi hyvässä kunnossa sekä tukea sen arvon säilymistä.

Hoidamme kaikki taloyhtiöön liittyvät tehtävät, isännöinnistä kirjanpitoon, tiiviissä yhteistyössä hallituksen kanssa. Meiltä saat asumiseen liittyvät palvelut paikallisesti.

Paras kumppani

Meille on tärkeää tehdä hyvää yhteistyötä huoltoyhtiön ja muiden palveluntarjoajien kanssa. Kun paikat ovat siistit ja taloyhtiö hyvin hoidettu, kaikki viihtyvät ja arki on mukavaa.

Olemme itsenäinen toimija ja täysin riippumaton muista yrityksistä kuten pankeista, vakuutusyhtiöistä, huoltoyhtiöistä sekä urakoitsijoista. Taloyhtiölläsi on täysi vapaus valita teille sopivat kumppanit myös yhteistyöverkostomme ulkopuolelta.

Vahva valtakunnallinen toimija,
silti helposti lähestyttävä ja paikallinen

REIM Isännöinti toimii valtakunnallisesti, mutta on kuitenkin pitänyt toiminnassaan kiinni vahvasta paikallisuudesta.

REIMillä jokainen paikkakunta on oma osakeyhtiö, joka työllistää oman paikkakunnan ihmisiä ja tuottaa palvelunsa aina paikallisessa toimistossa. REIMillä pääset paikallisessa toimistossa tapaamaan niin isännöitsijän, kirjanpitäjän, teknisen asiantuntijan kuin asiakaspalvelunkin. Jokaisella paikkakunnalla on oma toimitusjohtaja, joka vastaa paikkakuntansa asiakkuuksista ja toiminnasta.

REIMillä uskomme siihen, että paikalliset tekijät tuntevat paikalliset toimijat, ja näin pystyy aina saamaan parhaat mahdolliset tekijät taloyhtiön avuksi.