Nykyaikaista isännöintiä
perinteistä asiakaspalvelua unohtamatta

Ammattilaiset apunasi

Meidän reimiläisten tehtävä on tuoda arkeesi ja asumiseesi sujuvuutta. Pidämme huolta asuntosi arvon säilymisestä ennakoimalla taloyhtiön huolto- ja korjaustarpeet sekä huolehtimalla remonttien suunnittelusta ja toteutuksesta. Kehitämme asumisen mukavuutta yhdessä sinun ja naapureittesi kanssa.

Tarjoamme kattavat isännöintipalvelut, joihin kuuluvat myös kirjanpito ja kätevät sähköiset yhteydenpitokanavat. Meiltä saat luotettavaa ja läpinäkyvää asiantuntijaosaamista, johon kuuluu kiinteänä osana aktiivinen viestintä asiakkaiden kanssa.

Isännöinnin kulmakivet

Taloyhtiön hallinnollinen johtaminen

Isännöinnin yksi olennaisimmista tehtävistä on taloyhtiön operatiivinen johtaminen eli jokapäiväisen arjen suunnittelu ja hallinta. Taloyhtiötä palvelee useita eri yhteistyökumppaneita ja isännöinnin tehtävä on johtaa toimijat toimimaan oikein ja ajallaan. 

Isännöinnin tehtävä on olla taloyhtiön hallituksen tukena jokapäiväisessä arjessa.

Taloyhtiön talouden hoito

Isännöintipalvelun olennainen osa on taloyhtiön talouden hoito. Isännöinnin kirjanpitäjät pitävät huolen, että laskut maksetaan ajallaan ja taloyhtiöllä riittää rahaa arjen pyörittämiseen.

Kirjanpitäjät huolehtivat taloyhtiön kirjanpidon tekemisestä ja toimivat isännöinnin apuna tulevaisuutta suunniteltaessa.

Lue lisää taloudesta

Kiinteistön tekninen kunto

Olennainen osa isännöintiä on kiinteistön tekniikasta huolehtiminen. Tekniset asiantuntijat kartoittavat kiinteistön tilaa ja tarvittaessa huolehtivat, että yllättävät viat on minimoitu.

Mikäli jotain todella yllättävää kuitenkin tapahtuu, he huolehtivat asioiden kuntoon saattamisesta yhdessä isännöitsijän ja hallituksen kanssa.

Lue lisää tekniikasta

Perinteistä asiakaspalvelua taloyhtiöille

Olemme auttamassa, jotta sinä voisit keskittyä elämään. Taloyhtiöissä keskiössä on kuitenkin asuminen.

REIM Isännöinti helpottaa osakkaiden ja hallituksen taakkaa taloyhtiön johtamiseen liittyvissä vastuissa ja velvollisuuksissa. REIM Isännöinti huolehtii, että taloyhtiön vuosikellon mukaiset toimet tulee tehtyä ajallaan ja että taloyhtiön hallitus on tietoinen missä mikäkin asia on menossa.

Ensisijaisen tärkeää on hyvä yhteistyö yhtiön hallitusten jäsenten kanssa, käyttäen apuna nykyaikaisia työkaluja kuten kulutusseurantaa, kuntoarviota ja pitkän tähtäimen korjaussuunnitelmaa. Näiden työkalujen avulla pystytään pitämään myös osakkaiden asumiskustannukset kohtuullisina vuosia eteenpäin.

Nykyaikaiset työkalut taloyhtiösi käyttöön

Taloyhtiösivut

Jokaisella asiakasyhtiöllämme on käytössään oma taloyhtiökohtainen digitaalinen informaatiokanava, RMappi.

Siellä voit tehdä kätevästi ilmoituksia tai tilauksia silloin, kun sinulle sopii.

Lue lisää RMapista

Sähköinen allekirjoitus

Halutessasi voit allekirjoittaa kaikki viralliset asiakirjat sähköisesti. Ei enää turhaa paperintulostamista tai arkistointia. Luontokin kiittää.

Etäkokoukset

Jos et pääse paikan päälle, voit osallistua kaikkiin kokouksiimme myös puhelimen tai tietokoneen etäyhteyden välityksellä.

Haluaisitko tietää lisää REIM Isännöinnin palveluista?

Tilaa REIMin sähköinen palvelukuvaus, joka kertoo tarkemmin mitä REIMillä käytännössä tehdään ja mitä kaikkea kuuluu REIMin isännöintipalveluun.

Tilaa palvelukuvaus sähköpostiisi