REIM Espoo Oy

Valitse toimipiste

Yhteystiedot

Isännöinti Espoo

Kattavat isännöintipalvelut Espoossa

Haluatko varmistaa sujuvan arjen ja viihtyisän asumisen Espoon taloyhtiössä? REIM Isännöinti Espoossa on ammattitaitoinen ja luotettava isännöintiyritys, joka tarjoaa laadukkaita isännöintipalveluita. Huolehdimme monipuolisesti taloyhtiön hallinnollisista, taloudellisista ja teknisistä tehtävistä, jotta asukkaat voivat nauttia huolettomasta asumisesta.

Palvelumme kattavat kaiken tarvittavan taloyhtiön tehokkaaseen hallintaan. Meillä on laaja ammattitaito asumisen eri osa-alueilla, mikä takaa korkealaatuiset isännöintipalvelut kaikille asiakkaillemme. Olipa kyse taloushallinnosta, yhtiökokouksista tai teknisistä kysymyksistä, voit luottaa siihen, että me hoidamme tehtävät asianmukaisesti ja ajallaan.

Ammattitaitoinen ja avulias asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on yksi vahvuuksistamme. Meillä on omistautunut tiimi kiinteistösihteereitä, jotka vastaavat puheluihin ja auttavat teitä tarvittaessa. Haluamme varmistaa, että saatte aina nopean ja asiantuntevan avun, kun tarvitsette sitä. Meille jokainen asiakas on tärkeä, ja pyrimme luomaan pitkäaikaisia ja luottamuksellisia suhteita taloyhtiöiden kanssa.

Suomen Isännöintiliiton tuki ja laadukas koulutus

REIM Isännöinti on ylpeä siitä, että olemme Suomen Isännöintiliitto ry:n jäsenyritys. Isännöintiliitto tukee meitä ammattitaitomme kehittämisessä ja palveluidemme laadun parantamisessa. Saamme hyödyllistä koulutusta ja oppaita, jotka ovat suoraan hyödyksi taloyhtiöiden hallituksille, osakkeenomistajille ja asukkaille. Näin voimme tarjota teille entistä parempaa palvelua ja asiantuntemusta.

Valitsemalla REIM Isännöinnin Espoossa saatte kumppanin, joka panostaa asiantuntemukseen, luotettavuuteen ja asiakastyytyväisyyteen. Me huolehdimme taloyhtiönne asioista, jotta te voitte keskittyä nauttimaan asumisesta Espoon upeassa ympäristössä. Ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous isännöintipalveluistamme jo tänään!

Täällä sijaitsemme

REIM Espoo Oy Kivenlahdenkatu 1 A,
02320 Espoo

Ajankohtaista

Asiakaspalvelumme on suljettu pääsiäisenä

27.3.2024
Asiakaspalvelumme on suljettu pääsiäisenä 29.3.-1.4.2024. Hyvää pääsiäistä!

Asiakas- ja puhelinpalvelumme on suljettu 23.1.2024 kello 9.30-11.00

22.1.2024
Asiakaspalvelumme ja puhelinpalvelumme on suljettu tiistaina 23.1.2024 kello 9.30-11.00 koulutuksen takia.

Toimistomme ja asiakaspalvelumme suljettu 17.1.2024 kello 11-15

16.1.2024
Toimistomme ja asiakaspalvelumme on suljettu keskiviikkona 17.1.2024 kello 11-15 koulutuksen takia.

Toimistomme sekä puhelinvaihteemme on suljettuna perjantaina 29.4.

25.4.2022
Hei, Toimistomme sekä puhelinvaihteemme on suljettuna perjantaina 29.4.Palvelemme teitä jälleen maanantaina 2.5 normaalien aukiolojen mukaan....

Henkilöstö

Ensisijaisesti pyydämme teitä ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon (09) 809 1121 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu.espoo@reim.fi.

Anu Korhonen

isännöitsijä

i

Jarkko Hukkanen

Isännöitsijä

i

Pirjo Elomaa

isännöitsijä

i

Ari Lavonen

isännöitsijä

i

Kari Lukkari

isännöitsijä

i

Lassi Määttänen

isännöitsijä

i

Sebastian Erkkilä

kirjanpitäjä

i

Kirsti Blom

kirjanpitäjä

i

Juha-Pekka Salmela

tekninen asiantuntija

i

Johanna Pitkänen

kiinteistösihteeri

i

Anu Kurtén

kiinteistösihteeri

i

Tapio Kärnä

tekninenharjoittelija

i