REIM Joensuu Oy

Valitse toimipiste

Yhteystiedot

Isännöinti Joensuu

Räätälöidyt isännöintipalvelut taloyhtiön tarpeisiin

Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista isännöintiyritystä Joensuussa? Olemme yksityinen ja riippumaton isännöitsijätoimisto, joka on erikoistunut taloyhtiöiden isännöintiin ja osakkaiden edunvalvontaan. Panostamme arjen sujuvuuteen ja kiinteistön arvon säilymiseen.

Monipuoliset isännöintipalvelut räätälöidään kunkin taloyhtiön tarpeisiin. Huolehdimme talouden seurannasta, kirjanpidosta ja laskutuksesta, jotta taloyhtiön talous pysyy tasapainossa. Tekninen asiantuntemuksemme takaa, että kiinteistön ylläpito sujuu tehokkaasti ja mahdolliset korjaushankkeet suunnitellaan ja valvotaan ammattitaidolla.

Ammattitaitoinen henkilökunta ja jatkuva koulutus

Henkilökuntamme osaaminen päivitetään jatkuvalla koulutuksella, jotta pysymme ajan tasalla alan kehityksestä. Noudatamme isännöinnin eettisiä ohjeita ja toimistollamme on ISA-auktorisointi, joka takaa toimintamme laadun ja vastuullisuuden.

Tehokas viestintä digitaalisilla ratkaisuilla

Viestinnässä hyödynnämme digitaalisia palveluita, joiden avulla tiedonkulku taloyhtiön ja asukkaiden välillä on sujuvaa. Tarjoamme kätevät online-palvelut, joissa asukkaat voivat tarkastella tietojaan, tehdä ilmoituksia ja seurata ajankohtaisia tiedotteita.

REIM Joensuu on toiminut alalla jo vuodesta 1988. Kokemuksemme ja vankka ammattitaitomme takaavat, että taloyhtiönne saa parasta mahdollista huolenpitoa. Meille jokainen asiakas on tärkeä, ja pyrimme rakentamaan pitkäaikaisia ja luottamuksellisia suhteita.

Ota yhteyttä meille ja pyydä tarjous isännöintipalveluistamme Joensuussa jo tänään!

Täällä sijaitsemme

Ajankohtaista

Elokuun ja syyskuun 2023 poikkeavat aukioloajat

9.8.2023
Asiakaspalvelumme on avoinna elokuussa ma-to klo 9-12,13-15. 31.8-1.9 asiakaspalvelumme on suljettu koulutustilaisuuden vuoksi. 4.9.2023 alkaen...

Heinäkuun 2023 poikkeavat aukioloajat

14.6.2023
Asiakaspalvelumme aukioloaikoja on supistettu heinäkuussa.  Heinäkuussa 2023 palvelemme ma-to klo 9-12,13-15. Aurinkoista kesää toivottelee...

Poikkeusaukiolo

25.8.2022
Toimistomme on suljettu koulutuspäivien vuoksi 25.8.-26.8.2022 asiakaspalvelumme on taas avoinna maanantaina 29.8.2022. Aurinkoista viikkoa!...

Vko 21 poikkeusaukioloajat

25.5.2022
Asiakaspalvelumme on suljettu helatorstaina 26.5 sekä perjantaina 27.5 Terveisin,  REIM Joensuun henkilökunta ...

Henkilöstö

Ensisijaisesti pyydämme teitä ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 0207 438 460 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu.joensuu@reim.fi.

Ulla Hiltunen

Toimitusjohtaja

i

Vesa Marttinen

Isännöitsijä

i

Eero Väänänen

Isännöitsijä

i

Elisa Vaittinen

Kirjanpitäjä

i

Miila Martikainen

kiinteistösihteeri

i

Riitta Leskinen

harjoittelija

i

Niklas Kaasinen

harjoittelija

i

Martta Lahtinen

harjoittelija

i

Venla Leppänen

harjoittelija

i