REIM Joensuu Oy

Valitse toimipiste

Yhteystiedot

Isännöinti Joensuu

Räätälöidyt isännöintipalvelut taloyhtiön tarpeisiin

Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista isännöintiyritystä Joensuussa? Olemme yksityinen ja riippumaton isännöitsijätoimisto, joka on erikoistunut taloyhtiöiden isännöintiin ja osakkaiden edunvalvontaan. Panostamme arjen sujuvuuteen ja kiinteistön arvon säilymiseen.

Monipuoliset isännöintipalvelut räätälöidään kunkin taloyhtiön tarpeisiin. Huolehdimme talouden seurannasta, kirjanpidosta ja laskutuksesta, jotta taloyhtiön talous pysyy tasapainossa. Tekninen asiantuntemuksemme takaa, että kiinteistön ylläpito sujuu tehokkaasti ja mahdolliset korjaushankkeet suunnitellaan ja valvotaan ammattitaidolla.

Ammattitaitoinen henkilökunta ja jatkuva koulutus

Henkilökuntamme osaaminen päivitetään jatkuvalla koulutuksella, jotta pysymme ajan tasalla alan kehityksestä. Noudatamme isännöinnin eettisiä ohjeita ja toimistollamme on ISA-auktorisointi, joka takaa toimintamme laadun ja vastuullisuuden.

Tehokas viestintä digitaalisilla ratkaisuilla

Viestinnässä hyödynnämme digitaalisia palveluita, joiden avulla tiedonkulku taloyhtiön ja asukkaiden välillä on sujuvaa. Tarjoamme kätevät online-palvelut, joissa asukkaat voivat tarkastella tietojaan, tehdä ilmoituksia ja seurata ajankohtaisia tiedotteita.

REIM Joensuu on toiminut alalla jo vuodesta 1988. Kokemuksemme ja vankka ammattitaitomme takaavat, että taloyhtiönne saa parasta mahdollista huolenpitoa. Meille jokainen asiakas on tärkeä, ja pyrimme rakentamaan pitkäaikaisia ja luottamuksellisia suhteita.

Ota yhteyttä meille ja pyydä tarjous isännöintipalveluistamme Joensuussa jo tänään!

Täällä sijaitsemme

Ajankohtaista

Poikkeuksia kesän aukioloajoissa

10.6.2024
Kesäkuu Puhelinvaihteemme on poikkeuksellisesti kiinni torstaina 13.6.2024 toimistohenkilökunnan koulutuksen vuoksi. Vastaamme sähköposteihin mahdollisuuksien mukaan. Perjantaina...

Poikkeuksia kesän aukioloajoissa

10.6.2024
Kesäkuu Puhelinvaihteemme on poikkeuksellisesti kiinni torstaina 13.6.2024 toimistohenkilökunnan koulutuksen vuoksi. Vastaamme sähköposteihin mahdollisuuksien mukaan. Perjantaina...

Toimisto suljettu 31.5.2024

28.5.2024
Toimistomme on suljettu perjantaina 31.5.2024. Asiakaspalvelumme on taas avoinna maanantaina 3.6.2024. REIM Joensuu toimiston väki

Toimisto suljettu 10.5.2024

6.5.2024
Toimistomme on suljettu perjantaina 10.5.2024. Asiakaspalvelumme on taas avoinna maanantaina 13.5.2024. REIM Joensuu toimiston väki

Henkilöstö

Ensisijaisesti pyydämme teitä ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 0207 438 460 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu.joensuu@reim.fi.

Teemu Multanen

toimitusjohtaja

i

Eero Väänänen

Isännöitsijä

i

Frans Tuovinen

isännöitsijä

i

Elisa Vaittinen

Kirjanpitäjä

i

Aada Lahtonen

kiinteistösihteeri

i

Schenja Eggers

isännöitsijäharjoittelija

i

Riitta Leskinen

harjoittelija

i