REIM Lahti Oy

Valitse toimipiste

Yhteystiedot

Isännöinti Lahti

REIM Isännöinti Lahti on yksityinen ja riippumaton ISA-auktorisoitu isännöintitoimisto Lahdessa, aivan kauppatorin laidalla. REIM Isännöinnin yhtenä tärkeimpänä tehtävänä on mahdollistaa ihmisten asuminen turvallisesti ja huolettomasti.

Paikallinen isännöintitoimisto

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki isännöintipalvelut saman katon alta: isännöinti, kirjanpito ja taloushallinto, tekninen isännöinti ja asiantunteva asiakaspalvelu. REIM Lahdelle isännöinti on arjen sujuvuudesta huolehtimista ja kiinteistön arvon säilyttämistä.

Nykyaikaiset isännöintipalvelut

Nykyaikainen isännöintitoimisto REIM isännöinti Lahti kehittää jatkuvasti myös digitaalisia palveluitaan helpottaakseen asiakkaidensa arkea unohtamatta perinteistä asiakaspalvelua. Digitaalisten palveluiden avulla pystymme tuomaan taloyhtiön tärkeimmät tiedot asukkaiden, osakkaiden ja hallitusten omille kotikoneille ja mobiilipäätteille ilman viiveitä ja avoimesti.

Ammattitaitoinen isännöitsijätoimisto

Me REIM isännöinti Lahdessa ylläpidämme henkilökunnan ammattitaitoa säännöllisillä koulutuksilla. Mielestämme jatkuva kouluttautuminen on edellytys sille, että pystymme tarjoamaan nykyaikaista ja laadukasta isännöintipalvelua asiakkaillemme myös tulevaisuudessa.

Vastuullinen isännöintitoimisto

Noudatamme isännöintisopimuksissamme isännöinnin yleisiä sopimusehtoja sekä alan eettisiä ohjeita, toimistollamme on ISA-auktorisoitu ja kuulumme Luotettava kumppani -palveluun. Yrityksellämme on myös avainlippu merkintä. Pyrimme aktiivisesti vähentämään paperin määrää omassa ja asiakkaidemme arjessa sähköisten palveluiden ja työkalujen avulla.

Täällä sijaitsemme

Ajankohtaista

Poikkeus puhelinvaihteen aukioloajassa

20.9.2023
Hyvä Asiakkaamme Puhelinvaihteemme on suljettu torstaina 21.9. ja palvelee jälleen perjantaina 22.9. klo 9-15. Vastaamme...

Isännöintitoimiston aukioloaikatiedote

22.8.2023
Hyvä Asiakkaamme Toimistomme palvelee viikolla 35 maanantaista torstaihin kello 9-15.  Perjantaina 1.9.2023 olemme suljettu. Kesäaukioloaikamme...

Kesätiedote 2023

12.5.2023
REIM Isännöinti Lahti siirtyy kesäaukioloaikoihin 1.6.2023 alkaen.   Kesäaukioloajat ovat voimassa 1.6. – 31.8.2023 ja...

Henkilöstö

Ensisijaisesti pyydämme teitä ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 0207 438 570 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lahti@reim.fi.

Jarkko Tolonen

Toimitusjohtaja

i

Mika Ylöstalo

Isännöitsijä

i

Marko Castren

Isännöitsijä

i

Veijo Mäntymäki

Isännöitsijä

i

Pekka Pärssinen

Isännöitsijä

i

Tuomo Ruonakoski

Isännöitsijä

i

Tuomo Saarijärvi

Isännöitsijä

i

Marko Soini

Isännöitsijä

i

Juuso Toivonen

Isännöitsijä

i

Markku Tuunainen

Isännöitsijä

i

Minna Vilkman

Isännöitsijä

i

Jari Ulmala

isännöitsijä

i

Mirja Hirvonen

Kirjanpitäjä

i

Anita Takala

kirjanpitäjä

i

Miia Malkamäki

Kirjanpitäjä

i

Sanna Vilkman

Kirjanpitäjä

i

Sari Kolehmainen

kirjanpitäjä

i

Janne Järvisalo

Tekninen asiantuntija

i

Mika Rantanen

Tekninen asiantuntija

i

Minna Marttinen

Kiinteistösihteeri

i

Maria Leetberg

Kiinteistösihteeri

i

Liisa Sarkala

harjoittelija

i