REIM Lappeenranta Oy

Valitse toimipiste

Yhteystiedot

Isännöinti Lappeenranta

Tervetuloa Isännöinti Lappeenrantaan, yksityiseen ja riippumattomaan isännöitsijätoimistoon, joka palvelee taloyhtiöitä Lappeenrannassa. Huolehdimme taloyhtiöiden isännöinnistä ja edunvalvonnasta osakkaiden parhaaksi, varmistaen arjen sujuvuuden ja kiinteistön arvon säilymisen.

Kattavat isännöintipalvelut – Huolehtimista arjen sujuvuudesta

Tarjoamme monipuolisia isännöintipalveluja, jotka kattavat hallinnollisen ja teknisen isännöinnin, taloushallinnon sekä laadukkaan asiakaspalvelun. Ammattitaitomme pysyy ajan tasalla jatkuvan koulutuksen avulla, jotta voimme tarjota sinulle parhaat mahdolliset palvelut.

Eettisyyttä ja luotettavuutta – ISA-auktorisointi ja isännöinnin ohjeiden noudattaminen

Noudatamme isännöinnin eettisiä ohjeita tarkasti ja toimistollamme on ISA-auktorisointi, mikä takaa ammattitaitomme ja toimintamme luotettavuuden. Voit luottaa siihen, että isännöintipalvelumme perustuvat korkeisiin eettisiin standardeihin ja osaamiseemme alalla.

Digitaaliset palvelut – Tehokas viestintä ja helppo asiointi

Tarjoamme myös digitaalisia palveluita, jotka helpottavat viestintää ja asiointia kanssamme. Voit hyödyntää digitaalista asiointikanavaamme ja nauttia helppokäyttöisistä palveluista, jotka tehostavat tiedonkulkuamme ja varmistavat nopean ja sujuvan yhteydenpidon.

REIM Lappeenranta – Kokenut ja luotettava kumppani

REIM Lappeenranta on toiminut alalla jo vuodesta 1978 lähtien, ja meillä on vankka kokemus taloyhtiöiden isännöinnistä. Voit luottaa osaamiseemme ja ammattitaitoomme, kun haluat luotettavan kumppanin hoitamaan taloyhtiön asioita Lappeenrannassa.

Täällä sijaitsemme

Ajankohtaista

Poikkeava aukioloaika 19.9.2023

18.9.2023
Hyvät asiakkaamme, tiistaina 19.9.2023 asiakaspalvelumme on avoinna poikkeuksellisesti klo 10-15. Ystävällisin terveisin,REIM Isännöinti, Lappeenranta

Poikkeuksia aukioloajoissa 31.8-1.9.2023

29.8.2023
Hyvät asiakkaamme, Toimistomme on poikkeuksellisesti suljettu perjantaina 1.9.2023. Torstaina 31.8.2023 suljemme klo 13:00. Kesäaukioloaikamme päättyvät...

Kesän aukioloajat

8.6.2023
REIM Isännöinti Lappeenranta siirtyy kesäaukioloaikoihin 12.6. – 31.8.2023 Kesän ajan palvelemme ma-to klo 9-15 ja...

Toimistomme on suljettu perjantaina 2.6.2023

29.5.2023
Hyvät asiakkaat Toimistomme on poikkeuksellisesti suljettu perjantaina 2.6.2023. Palvelemme normaalisti jälleen maanantaina 5.6.2023 klo 9.00...

Henkilöstö

Ensisijaisesti pyydämme teitä ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 0207 438 420 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lappeenranta@reim.fi.

Anneli Haikala

toimitusjohtaja

i

Tuula Nakari

pääkirjanpitäjä

i

Essi Hämäläinen

isännöitsijä

i

Timo Huhtanen

isännöitsijä

i

Nina Lönn

isännöitsijä

i

Heidi Juvonen

kirjanpitäjä

i

Annika Virolainen

kirjanpitäjä

i

Virpi Monto

tekninen isännöitsijä

i

Tua Piili

tekninen isännöitsijä

i

Riikka Korhonen

kiinteistösihteeri

i

Olga Zakharova

harjoittelija

i