REIM Lohja Oy

Valitse toimipiste

Yhteystiedot

Isännöinti Lohja

Tervetuloa Isännöinti Lohjaan, yksityiseen ja riippumattomaan isännöitsijätoimistoon, joka palvelee taloyhtiöitä Lohjalla. Meidän tavoitteenamme on huolehtia taloyhtiöiden isännöinnistä ja edunvalvonnasta osakkaiden parhaaksi, varmistaen arjen sujuvuuden ja kiinteistön arvon säilymisen.

Monipuoliset isännöintipalvelut – Huolehtimista jokaisesta yksityiskohdasta

Tarjoamme monipuolisia isännöintipalveluja, jotka kattavat kaiken hallinnollisesta ja teknisestä isännöinnistä taloushallintoon. Tavoitteenamme on turvata kiinteistösi arvon säilyminen ja tarjota sinulle korkealaatuisia palveluita. Ammattitaitomme pysyy ajan tasalla jatkuvan koulutuksen avulla, jotta voimme tarjota sinulle parhaat mahdolliset ratkaisut.

Luotettava ja eettinen toiminta – ISA-auktorisointi ja eettisten ohjeiden noudattaminen

Noudatamme isännöinnin eettisiä ohjeita tarkasti ja toimistollamme on ISA-auktorisointi, mikä takaa toimintamme ammattimaisuuden ja luotettavuuden. Voit luottaa siihen, että palvelumme perustuvat korkeisiin eettisiin standardeihin ja asiantuntemukseemme alalla.

Tehokas viestintä ja digitaaliset palvelut – Helppoa ja nopeaa asiointia

Viestinnässä tarjoamme myös digitaalisia palveluita, jotka tehostavat tiedonkulkua ja helpottavat asiointia kanssamme. Voit hyödyntää digitaalista asiointikanavaamme ja nauttia helppokäyttöisistä palveluista, jotka mahdollistavat nopean ja sujuvan yhteydenpidon.

Kokenut kumppani – REIM Lohja vuodesta 1994

REIM Lohja on toiminut alalla jo vuodesta 1994 lähtien, ja meillä on vankka kokemus taloyhtiöiden isännöinnistä Lohjalla. Voit luottaa ammattitaitoomme ja kokeneeseen tiimiimme, kun haluat luotettavan ja osaavan kumppanin taloyhtiösi asioiden hoitamiseen.

Täällä sijaitsemme

REIM Isännöinti Lohja Laurinkatu 48 B,
08100 Lohja

Ajankohtaista

Juhannuksen poikkeuksellinen aukiolo

19.6.2023
HYVÄT ASIAKKAAMME   Torstaina 22.6. suljemme poikkeuksellisesti jo klo 12.00.   Palvelemme normaalisti jälleen maanantaina...

Toimisto suljettu 18.-19.5.2023

12.5.2023
HYVÄT ASIAKKAAMME   Toimistomme on suljettu helatorstaina 18.5. sekä perjantaina 19.5.2023.   Palvelemme normaalisti jälleen...

Toimisto suljettu perjantaina 10.2.2023

6.2.2023
HYVÄTASIAKKAAMME Toimistomme on suljettu perjantaina 10.2.2023. Palvelemme normaalisti jälleenmaanantaina 13.2. klo 10 alkaen.

Toimisto suljettu 5.-6.12.2022

29.11.2022
HYVÄT ASIAKKAAMME   Toimistomme on suljettu maanantaina 5.12. ja itsenäisyyspäivänä tiistaina 6.12.2022. Palvelemme normaalisti jälleen...

Henkilöstö

Ensisijaisesti pyydämme teitä ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 019 3203 360 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu.lohja@reim.fi.

Yvonne Koski

Toimitusjohtaja

i

Heidi Maininki

Isännöitsijä

i

Jukka Palmu

Isännöitsijä

i

Jamina Tsutsunen

isännöitsijä

i

Helena Kuikka

Isännöitsijä

i

Ari Partanen

isännöitsijä

i

Minna Kähkönen

Kirjanpitäjä

i

Johanna Piippo

Kirjanpitäjä

i

Nina Palenius

Kirjanpitäjä

i

Emmi Öhman

Kiinteistösihteeri

i

Cindy Höckert

kiinteistösihteeri

i

Laura Savolainen

Kiinteistösihteeri

i

Mika Nieminen

isännöitsijäharjoittelija

i