REIM Pääkaupunkiseutu Oy

Valitse toimipiste

Yhteystiedot

Isännöinti Helsinki, Espoo, Vantaa

Isännöintitoimistomme

REIM Pääkaupunkiseutu Oy on nykyaikainen isännöintitoimisto Vantaan Kaivokselassa.  Toimialueenamme ovat Vantaa, Helsinki, Espoo ja Nurmijärvi (Klaukkala). Isännöitsijätoimistomme on toiminut Vantaan Kaivokselassa jo yli 40 vuoden ajan. Hoidamme asiakasyhtiöidemme isännöintiä ja edunvalvontaa osakkaiden parhaaksi ja kiinteistön arvon säilyttämiseksi. Isännöimme kerrostaloja, rivitaloja sekä liikekiinteistöjä. Meille isännöinti on asiakkaan arjen sujuvuudesta huolehtimista.

Isännöintipalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista, läpinäkyvää ja nykyaikaista isännöintiä. Kiinteistöjen elinkaarihallinta, talouden hoito ja korjausrakentaminen, aina pienistä vesivahinkokorjauksista suuriin saneeraushankkeisiin, kuten mm. putkiremontti tai julkisivuremontti, hoituvat kanssamme.  Isännöintipalvelustamme löytyvät hallinnollinen isännöinti, tekninen isännöinti, kiinteistön kirjanpito sekä asiakaspalvelu. Työntekijöidemme ammattitaitoa pidämme yllä jatkuvalla alan koulutuksella.

Nykyaikaista isännöintiä

Isännöintitoimistomme käytössä ovat alan parhaat ohjelmistot ja asiakkaillemme tarjoamme nykyaikaiset sähköiset palvelut / taloyhtiösivut. Sähköinen palvelumme Rmappi, avaa ovet taloyhtiön tiedostohallintaan, ilmoituksiin sekä muihin palveluihin ajasta ja paikasta riippumatta, niin asukkaalle, osakkaalle kuin hallituksen jäsenellekin. Palvelussa voit tarkastaa mm. yhtiövastike tilanteesi, tutustua kiinteistösi sähköiseen pelastussuunnitelmaan, selailla pöytäkirjoja, tarkastella reaaliajassa vahinkotapahtumia, syventyä yhtiön talouteen, tehdä erilaisia ilmoituksia ja tilauksia mm. muutostyöilmoitus, muuttoilmoitus, isännöitsijäntodistuksen tilaus ym.

Vastuullinen isännöintitoimisto

Noudatamme isännöintisopimuksissamme isännöinnin yleisiä sopimusehtoja sekä alan eettisiä ohjeita, toimistollamme on ISA-auktorisoitu ja kuulumme Luotettava kumppani -palveluun. Yrityksellämme on myös avainlippu merkintä. Pyrimme aktiivisesti vähentämään paperin määrää omassa ja asiakkaidemme arjessa sähköisten palveluiden ja työkalujen avulla.

Täällä sijaitsemme

Tätä asiakkaamme sanovat meistä

”Aloitimme yhteistyön REIM Oy:n kanssa kesän alussa. Kaikki on sujunut hyvin, suorastaan loistavasti. Olemme pieni taloyhtiö, jonka isännöinti on hoidettu tähän saakka omatoimisesti. Nyt ymmärrämme mitä ammatti-isännöinti merkitsee. Se on taloyhtiön ja asukkaiden etu. Hyvä isännöinti on osa asumisturvallisuutta.”

Jussi Särkelä

As. Oy Kotoruskon hallituksen puheenjohtaja

Kaupunginvaltuutettu

”Oma kokemukseni Reimin isännöinnistä on ennen kaikkea positiivinen. Isännöinti ja projektit hoidetaan asiantuntevasti ja luotettavasti, asiakasta kuunnellen.”

Mikko Sippola

As Oy Vantaan Rajatorpanpuisto, hallituksen jäsen

’REIM isännöintipalvelut ovat toimineet taloyhtiössämme hyvin. Hoidettavat asiat on tehty sovitusti ja ylimääräisiin tehtäviin on reagoitu nopeasti ja tehokkaasti. Vaihdoimme tähän yhtiöön pari vuotta sitten ja olemme olleet tyytyväisiä palvelun laatuun. Taloyhtiömme asioita hoitaa kahden hengen tiimi ja perustuen näiden henkilöiden moitteettomaan työpanokseen uskallan suositella REIM isännöntipalveluita myös muille taloyhtiöille.’

Antti Jussila

As Oy Vantaan Punakoivu

Ajankohtaista

Puhelinpalvelu on suljettu tiistaina 21.11.2023 kello 13-15

20.11.2023
Puhelinpalvelu on suljettu tiistaina 21.11.2023 kello 13-15 koulutuksen takia.

Toimistomme sekä puhelinvaihteemme on suljettu perjantaina 17.11.2023

14.11.2023
Toimistomme sekä puhelinvaihteemme on suljettu perjantaina 17.11.2023.Palvelemme teitä jälleen maanantaina 20.11.2023 aukiolojen mukaan. Ystävällisin terveisinREIM...

Asiakaspalvelumme on suljettu ti 17.10.2023 klo 12-16

16.10.2023
Asiakaspalvelumme on suljettu tiistaina 17.10.2023 kello 12-16 koulutuksen takia.

Toimistomme sekä puhelinvaihteemme on suljettu perjantaina 1.9.2023

30.8.2023
Hei Toimistomme sekä puhelinvaihteemme on suljettu perjantaina 1.9.2023. Palvelemme teitä jälleen maanantaina 4.9.2023 aukiolojen mukaan....

Henkilöstö

Ensisijaisesti pyydämme teitä ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 530 8620 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu.paakaupunkiseutu@reim.fi.

Henry Oinonen

toimitusjohtaja

i

Tiina-Maaria Päivinen

varatoimitusjohtaja

i

Katri Toivonen

isännöitsijä

i

Aimo Saarinen

isännöitsijä

i

Mari Lahti

isännöitsijä

i

Kimmo Paasikoski

isännöitsijä

i

Mari Vuori-Soisalo

isännöitsijä

i

Kari Lohko

Isännöitsijä

i

Merja Laitala

isännöitsijä

i

Timo Hautala

isännöitsijä

i

Antti Vekkeli

isännöitsijä

i

Ennio Zuccaro

isännöitsijä

i

Perttu Peltomäki

kirjanpitäjä

i

Kirsi Ojala

kirjanpitäjä

i

Jaana Rokk

kirjanpitäjä

i

Satu Tuoriniemi

kirjanpitäjä

i

Birgit Mathews

kirjanpitäjä

i

Heidi Aaltonen

tekninen asiantuntija

i

Teemu Toikkanen

tekninen asiantuntija

i

Atte Honkala

tekninen asiantuntija

i

Maarit Merenhopea

Kiinteistösihteeri

i

Jenni Karppinen

kiinteistösihteeri

i

Pia Hippi

kiinteistösihteeri

i

Pasi Hokkanen

isännöitsijäharjoittelija

i

Eliisa Häkli

isännöitsijäharjoittelija

i

Sami Virtakoski

tekninenharjoittelija

i

Julia Sjölund

kirjanpitoharjoittelija

i