REIM laajenee pääkaupunkiseudulla

REIMYrityskauppa

REIM Isännöinti vahvistaa asemaansa pääkaupunkiseudulla syyskuun alussa, kun espoolainen Etuisännöinti Oy liittyy osaksi REIM Groupia. Yhtiön toiminta jatkuu REIM Espoo Oy:nä. Muutoksen jälkeen REIMillä on pääkaupunkiseudulla kolme toimistoa: REIM Espoon lisäksi REIM Helsinki ja REIM Pääkaupunkiseutu.

Etuisännöinti on toiminut vuodesta 1993 lähtien. Isännöinnin lisäksi yhtiön palveluihin kuuluvat kirjanpito, korjaussuunnittelu sekä rakennuttaminen ja valvonta. Yhtiön palveluksessa on hieman yli kymmenen ammattilaista. REIM Espoolla on asiakkaita Espoon lisäksi myös Helsingissä, Kauniaisissa ja Kirkkonummella. Asiakasyhtiöissä on yli 3 000 asuntoa ja 7 000 asukasta.

REIM Espoon toimitusjohtajan Markku Mathlinin mukaan muutoksella varmistetaan hyvän ja laadukkaan isännöinnin tulevaisuus Espoossa.

REIM Groupin toimitusjohtajan Jukka Mäkisen mukaan muutos toteuttaa REIM Groupin strategiaa, jonka mukaan kasvua haetaan varsinkin kasvukeskuksissa.

REIM Group on suomalainen perheyritys, jonka pääkonttori on Lappeenrannassa. Konserniin kuuluu 15 isännöintiyhtiötä ympäri Suomen. Isännöinnin lisäksi REIM tarjoaa Kaakkois-Suomessa tilitoimisto- ja kiinteistönvälityspalveluja.

Lisätiedot

REIM Isännöinti

Toimitusjohtaja

Jukka Mäkinen
jukka.makinen@reim.fi
020 743 8602

Etuisännöinti/REIM Espoo

Toimitusjohtaja

Markku Mathlin
markku.mathlin@etuisannointi.fi
0400 600 527