Oinonen REIM Pääkaupunkiseudun toimitusjohtajaksi

Yleinen

REIM Pääkaupunkiseutu Oy:n toimitusjohtajaksi on valittu isännöitsijä Henry Oinonen. Hän aloitti tehtävässä 1. toukokuuta.
Toimitusjohtaja Oinonen on tullut REIMin palvelukseen vuonna 2010. Tuolloin yrityksen nimi oli Isännöinti Aarno Saarinen Oy. Yritys liittyi osaksi REIMiä elokuussa 2020.
Oinosella on isännöinnistä monipuolinen kokemus. Hän on työskennellyt isännöitsijänä, teknisenä isännöitsijänä ja kiinteistösihteerinä. Hänellä on työkokemusta myös omassa remonttifirmassa. Hän on suorittanut ammattikorkeakoulussa tradenomi-isännöinti -tutkinnon.
”Työ on ollut erittäin vaihtelevaa. Isännöinti ei ole mitään liukuhihnatyötä. Toimitusjohtajan työ tarjoaa uudenlaisia haasteita ja ne kiinnostavat minua. Jatkan myös isännöitsijän tehtäviä, mutta toimitusjohtajana tehtäväni on kehittää yritykselle uusiakin ajatuksia”, Oinonen sanoo.
Aiempi toimitusjohtaja Aimo Saarinen jatkaa sovitun mukaisesti yhtiön palveluksessa. Hän siirtyy yhtiön hallituksen jäseneksi, mutta hoitaa myös isännöitsijän tehtäviä.