Teemu Multanen johtamaan REIM Joensuuta

Yleinen

REIM Joensuun toimitusjohtajaksi on valittu Teemu Multanen. Hän aloittaa tehtävässä helmikuun alussa.

REIM Joensuun edellinen toimitusjohtaja Ulla Hiltunen jättää tehtävänsä aiemmin suunnitellun mukaisesti.

Multasella on pitkä ja monipuolinen kokemus isännöinnistä sekä isännöintiin ja kiinteistöihin liittyvistä työtehtävistä.

Multanen on toiminut viime vuosina Retta Isännöinnin Joensuun yksikönpäällikkönä. Työnkuvassa tutuksi ovat tulleet yhteistyö isännöinnin, kiinteistöjohtamisen ja kiinteistönvälityksen välillä. Sitä ennen hän on tehnyt kahdeksan vuoden ajan isännöinnin tehtäviä. Työt ovat käsittäneet asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden lisäksi myös yhdistyspohjaisia asiakkuuksia ja rakennusliikeyhteistyötä. Toiminta-alueena on ollut Joensuun lisäksi lähikunnat.

”Tehtäväkenttä on rakentunut ajan saatossa isännöinnissä laajaksi. Vuosi vuodelta tehtävät ja kokemus ovat laajentuneet. Taustalla on ollut myös omaa halukkuutta kasvattaa osaamispohjaa ja olen ottanut vastaan uusia haasteita, kun niitä on tullut eteen. Osaamisen ja näkemyksen laajeneminen on tuonut sitten myös uusia yhteistyökuvioita”, Multanen kertoo.

Ennen isännöintiä hän on toiminut mm. kiinteistöhuollon työnjohtotehtävissä. Multasen työuraan kuuluu myös aikaisempaa työkokoemusta REIM Mikkelissä.

”Työuran myötä isännöintiin ja kiinteistöihin liittyvät yhteistyökumppanit ovat tulleet hyvin tutuiksi, sekä Pohjois-Karjalassa että myös valtakunnallisesti.”

Multanen on ollut aktiivinen myös yhdistystoiminnassa. Pohjois-Karjalan Isännöitsijät ry:n hallituksessa hän toiminut reilun vuosikymmenen.

”Olen ollut valmis tarttumaan haasteellisiin tehtäviin. REIMille siirryn erittäin innoissani ja lähden hyvin mielin kehittämään yrityksen paikallista, hyvää ja laadukasta palvelua. REIM on perinteikäs, hyvät arvot omaava yritys.”

Hän on pohjakoulutukseltaan liiketalouden merkonomi. Isännöintialalta hänellä on laaja tutkintotausta AIT-tutkintoa myöten. Hänellä on myös rakennuttaja- ja kiinteistöasiamiehen Raki-tutkinto.

REIM Joensuu on Multaselle monella tapaa tuttu yritys. Hänen isänsä Jarmo Multanen oli pääomistajana ja toimitusjohtajana vuonna 1988 perustamassa Joensuun Isännöintikeskus Oy:tä yhdessä Pekka ja Timo Multasen omistaman Lappeenrannan Isännöintitoimisto Oy:n kanssa. Yhtiön nimi muuttui REIM Joensuuksi vuonna 2004. Molemmat yhtiöt ovat REIM Groupin perustajayrityksiä.

Teemu Multanen harrastaa päivittäistä lenkkeilyä perheen ja kahden koiran kanssa. Monipuolinen ulkoliikunta ja kuntosali kuuluvat myös vapaa-ajan tekemisiin.