Uusi johtoryhmä tuo parempaa toimintaa

Yleinen

REIM uudisti organisaation syksyllä. Puolen vuoden kokemukset operatiivisen johtoryhmän uudistetusta toiminnasta ovat myönteiset.

”Olemme nyt pystyneet keskittymään oikeasti operatiivisiin asioihin, päivittäisen isännöinnin kehittämiseen ja saamme asioita entistä tehokkaammin eteenpäin”, sanoo operatiivisen johtoryhmän puheenjohtaja, REIM Jyväskylän toimitusjohtaja Pia Määttä.

Hänen mukaansa tärkeää on, että kun kokouksissa päästään keskittymään olennaisiin ja konkreettisiin asioihin, kokoukset pysyvät lyhyinä ja tehokkaina.

Tiedon kulkua on parannettu niinkin, että Määttä on myös REIMin johtoryhmän jäsen ja vie sinne operatiivisen johtoryhmän asioita tarvittaessa. Myös johtoryhmän asiat kulkevat operatiiviseen toimintaan aiempaa paremmin.

Kun johtoryhmä ja operatiivinen johtoryhmä pitävät ajoittain myös yhteisiä kokouksia, tieto kulkee sujuvasti.

REIMillä on 15 toimistoa ympäri Suomen. Organisaation uudistaminen auttaa myös toimistojen yhteydenpitoa, parhaimpien käytäntöjen jakamista ja yhteistyötä. Tavoitteena on paremman palvelun, paremman isännöinnin ja toiminnan joustava kehittäminen.

Määtän mielestä uusi organisaatio on tuonut myös uudenlaista rohkeutta.

”Jos joskus on hullujakin ajatuksia, uskallamme niitä kokeilla. Kaikki ideat eivät lähde lentoon, mutta jos ei vanhaa kyseenalaista ja uutta kokeilla, emme kehitykään. On tärkeää, että pystymme tekemään omaa työtämme entistä paremmin. Asiakkaan hyväksihän tätä työtä tehdään ja toimintaa kehitetään”, Määttä sanoo.

REIMin organisaation uudistukseen kuuluvat myös Isännöinnin timantin, Teknisten timantin ja Taloustimantin työryhmät. Niissä kussakin on oman alansa asiantuntijat. Yhteistyö operatiivisen johtoryhmän ja timanttien välillä on osoittautunut toimivaksi ja joustavaksi ratkaisuksi. Erilaisissa tehtävissä olevien ihmisten asiantuntemus saadaan aiempaa paremmin käyttöön.