Yvonne Koski REIM Lohjan toimitusjohtajaksi

Yleinen

Yvonne Koski on valittu REIM Lohjan toimitusjohtajaksi vuoden 2024 alusta. Hän on toiminut toimiston johtavana isännöitsijänä kesäkuun alusta lähtien ja vastannut omista asiakkaistaan ja asiakasrajapinnasta. Toimitusjohtajan tehtävien myötä vastuisiin tulevat myös henkilöstöhallinto ja muut toimitusjohtajan tehtävät.

Koski on toiminut kiinteistöalalla vuodesta 2008 lähtien ja isännöitsijänä vuodesta 2015. Hän on opiskellut kiinteistösihteeritutkinnon ja suorittanut sen jälkeen IAT-, EAT sekä TEK:n perus- ja jatkotutkinnot.

”Jossain vaiheessa tuntui, että tarvitsen uutta haastetta ja mikäs olisi sen parempi kuin mennä koulun penkille. Suoritin sitten kaikki kurssit melkein yhdellä rykäisyllä, kun innostuin. Koulutukset ja aiemmat työpaikat ja kokemukset ovat sitten tuoneet tähän pisteeseen”, Koski sanoo.

Hän aloitti REIMin palveluksessa kesällä ja on perehtynyt yhtiöön, työhön, asiakkaisiin, työtovereihin ja tehtäviin REIM Jyväskylän toimitusjohtaja Pia Määtän avustuksella. Aiemmatkin työpaikat ovat olleet Uudellamaalla, Helsingissä, Espoossa ja Järvenpäässä.

Koski arvelee olevansa kuunteleva toimitusjohtaja, jonka ovelle voi tulla koska tahansa. Kun asioista uskalletaan puhua vapaasti, työyhteisö voi hyvin. Hieman yli puolen vuoden kokemus REIMistä on osoittanut, että yhtiössä on välittömyyttä ja välittämistä, joka näkyy myös asiakkaille.

Nurmijärvellä asuvan Kosken vapaa-aika kuluu muun muassa kolmen koiran kanssa touhutessa metsissä ja lenkkeilymaastoissa.