Imatran Erja Kuisma eläkkeelle

Kuukauden reimiläinen

REIM Imatran toimitusjohtaja, isännöitsijä Erja Kuisma jää suunnitellusti eläkkeelle vuoden 2020 lopussa. Tilalle on palkattu osaavat henkilöt, ja REIM Imatra palvelee Erjan asiakkaita tulevaisuudessakin ammattitaidolla.
Kuisma on tullut REIMin palvelukseen vuonna 2008. Aiempi työkokemus oli toiselta toimialalta, mutta alan vaihto ei ole harmittanut.
”Olen kyllä tykännyt. Työ on hyvin monipuolista, ja se on minua kiinnostanut. Yksitoikkoista ei ole ollut hetkeäkään.”
Isännöitsijän työssä parasta onkin juuri monipuolisuus.
”Kontakteja on paljon, monenlaisia ja monelle taholle. On asukkaita, osakkaita, hallituksia, asiantuntijoita, yhteistyökumppaneita. Se on ollut suuri rikkaus”, Kuisma sanoo.
Aina ajan hermolla
Reilussa kymmenessä vuodessa isännöinti on muuttunut, ja muuttuu tulevaisuudessakin.
”Isännöitsijän on pysyttävä ajan hermolla, seurattava muutoksia ja opiskeltava jatkuvasti. Se on ollut työssä mielenkiintoista. Isännöinti on jo digitalisoitunut, ja kehitys vain jatkuu. Muutos näkyy joka puolella – isännöinnin lisäksi vaikkapa verotuksessa ja kaupparekisterin palveluissa. REIMilläkin on jokaiselle taloyhtiölle oma Rmappi-palvelu. Sitä käytetään paljon, mutta käyttö vain lisääntyy”, Kuisma uskoo.
REIM toimii 14:llä paikkakunnalla ympäri Suomen. Imatran toimisto on pienimmästä päästä, mutta valtakunnallisessa yrityksessä apua, ohjeita ja neuvoja saa kaikilta yli 200:lta REIMin asiantuntijalta.
”Toimimme yhteen ja hyödynnämme toistemme parhaita puolia”, Kuisma sanookin.
Kuisma olisi päässyt eläkkeelle jo muutama vuosi sitten, mutta mielenkiintoinen työ on pitänyt mukana työelämässä.
”Siitä olen hirveän iloinen, että olen saanut tehdä töitä näin pitkään. Kun omasta työstään pitää ja siinä voi kehittyä, olen viihtynyt hyvin”, Kuisma kertoo.

REIM Imatran kuulumusia voi lukea myös Isännöintisanomista.