REIM pelasi frisbeegolfia

Yleinen

REIMin ensimmäinen frisbeegolf-tapahtuma järjestettiin 9.9.2021 Janakkalassa Kiipulasäätiön frisbeegolfra-dalla. Kiipulan koulutus- ja kuntoutuskeskuksen ympäristö loi hyvät puitteet ulkoilupainotteiselle päivälle. Päi-vän tavoite oli tutustua lajiin sekä samalla vaihtaa kuulumisia kollegoiden kanssa isännöinnin maailmasta. Osallistujia oli noin 30 henkeä eri toimistoilta. Mukaan oli ilahduttavasti uskaltaunut myös useampi lajin ensi-kertalainen.

Päivään mukaan oli saatu Eveliina Salonen Innova Disc Golfista antamaan opastusta lajin perusasioihin. Evelii-na Salonen on tällä hetkellä Suomen kärkipelaajia. Hän on mm. maailmanrankingissä toisella sijalla.

Eveliinan ohjeiden ja opastuksien jälkeen heitettiin hyvällä hengellä kilpailukierros sovelletuin paikallissään-nöin.
Miesten sarjassa kärkipaikka jouduttiin ratkomaan uusintaväylän kautta. Miesten sarjan voitti Henry Oinonen tuloksella 62, toinen oli Lassi-Pekka Paloniemi (62) ja kolmas Jarmo Luukkanen (66).

Naisten sarjan voiton vei Sari Lapikisto (98). Toinen sija jouduttiin ratkomaan uusintaväylän kautta ja toiseksi tuli Sanna Ojaniemi (110) ja kolmanneksi Krista Niemelä (110).