REIM vahvistuu pääkaupunkiseudulla

Yleinen

Isännöintiyritys REIM Group laajenee ja vahvistuu pääkaupunkiseudulla. Isännöinti Aarno Saarinen Oy liittyy osaksi REIMiä elokuun alusta lähtien, ja yrityksen nimeksi tulee REIM Pääkaupunkiseutu Oy.

”Muutos toteuttaa REIM Groupin strategiaa, jonka mukaan haemme kasvua varsinkin kasvukeskuksissa. Nyt saamme uusiksi kaupungeiksi Vantaan ja Espoon. Muutoksen myötä pystymme palvelemaan REIM Pääkaupunkiseutu Oy:n asiakkaita entistä paremmin. Toivotan uudet reimiläiset ja uudet asiakkaat tervetulleeksi”, REIM Group Oy:n toimitusjohtaja Jukka Mäkinen sanoo.

”REIM Pääkaupunkiseutu Oy haluaa muutoksella tehostaa toimintaansa ja parantaa asiakkaiden palvelemista. Saamme käyttöömme REIM Groupin osaamisen ja monipuolisten ammattilaisten taidot. REIM on myös pitkällä digitalisaatiossa, ja saamme sitä myötä uudenlaista osaamista, joka koituu asiakkaiden hyväksi”, kertoo REIM Pääkaupunkiseudun toimitusjohtaja Aimo Saarinen.

REIM Group on yksityisesti omistettu, valtakunnallisesti toimiva isännöintiyritys, jolla on myös tilitoimisto- ja kiinteistönvälityspalveluja lähinnä Kaakkois-Suomessa.

REIMin kotipaikka on Lappeenranta. Yritys toimii 14:llä paikkakunnalla. Työntekijöitä on 210.

REIM Pääkaupunkiseutu Oy:n toimitusjohtajana jatkaa Aimo Saarinen. Henkilökuntaa on noin 20.