Vuoden reimiläinen: Positiivinen ja piristävä

Yleinen

Vuoden reimiläiseksi valittua Sari Lapikistoa luonnehditaan positiiviseksi ja piristäväksi. Työkavereiden mielestä hän on myös iloinen ja oman työnsä todellinen ammattilainen, ihana työkaveri. Mainesanojen mukaan hänellä on halu kehittää toimintaa.

”Ihanaltahan tuollaiset kommentit tuntuvat. Vähän kyllä tuntuu, että kehut menivät vähän yli,” Lapikisto sanoo. Hän on ollut REIM Hämeenlinnan palveluksessa teknisenä isännöitsijänä vuodesta 2013 lähtien.

Lapikisto on suorittanut rakennusinsinöörin kansainvälisen, englanninkielisen tutkinnon. Hänellä on myös teknisen isännöitsijän koulutus sekä energiatodistuksen laatijan ja märkätilan valvojan pätevyys.

Lapikiston työhuoneen oven yläpuolella lukee Neuvonta. Se kuvaa hyvin monipuolista työnkuvaa.

”Tekninen isännöitsijä on mukana taloyhtiöiden isoissa korjausrakentamisen projekteissa: putkiremontteja, ikkunahankkeita, julkisivujen korjauksia. Olen projekteissa mukana alusta loppuun. Työ on suunnittelua, valvontaa, rakennuttamista. Autan myös osakkaiden remonteissa,” Lapikisto kertoo.

Vaikka hänen työpisteensä on Hämeenlinnassa, Sarin osaamista voivat käyttää myös muut REIMin toimistot. Kyselyjä ja avunpyyntöjä tuleekin viikoittain, ja etäkokouksien kautta asiat hoituvat ympäri Suomen.